!
!
Betaling

Vooruitbetaling

Bij een vooruitbetaling ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings-email met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden.

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:
bankrekeningnummer
: NL92INGB00033.66.107 of NL37ABNA046.95.89.019 t.a.v. Groothandel Disworld. Vermeld tevens het bestelnummer dat u ontvangt bij uw orderbevestiging.Houdt u bij overmaken van uw betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 5 werkdagen.

Let op: indien u kiest voor vooruitbetalen dan worden producten die voorradig zijn bij Groothandel Disworld worden 3 werkdagen voor uw vastgehouden. Indien uw betaling niet binnen drie (3) werkdagen bij Groothandel Disworld binnen is dan zal het voor u gereserveerde product weer ter beschikking komen voor andere klanten.

 

Contant bij afhalen

U dient bij het afhalen van uw bestelling het totaalbedrag contant te voldoen. Afhalen is mogelijk op afspraak. Belt u even met 06 135 177 00 voor het maken van een afspraak. Voor het afhalen van uw bestelling met contante betaling brengen wij uiteraard geen extra kosten in rekening.
Pinbetalingen zijn niet mogelijk bij Groothandel Disworld.


Verzenden

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling ontvangen is. De bestellingen worden dagelijks verzonden via de pakketdienst.